Αρκαδικό Γιουβέτσι


Υλικά για 2 άτομα

250-300 γραμ χοιρινό
1 μέτριο κρεμμύδι
1 ντομάτα μέτρια
1 πιπεριά
3-4 φυλλαράκια δυόσμου
1 κουτ σούπας μίγμα από 3 πιπέρια (μαύρο, άσπρο, ροζ)
1 φλιτζ κριθαράκι
2 νεροπότηρο κρασί Μοσχοφίλερο
30 γραμ φέτα
3 κουτ σούπας ελαιόλαδο

Διαδικασία

Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια, τη ντομάτα, τη πιπεριά, το κρεμμύδι σε κύβους.

Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε κατ' αρχάς το κρεμμύδι. Ρίχνετε το κρέας και το σοτάρετε. Προσθέτετε τα 3 πιπέρια και μετά τη πιπεριά και τη ντομάτα με τον δυόσμο. Ανακατεύετε.

Προσθέτετε το κριθαράκι και ανακατεύετε μέχρι να γυαλίσει το κριθαράκι. Προσθέτετε σιγά-σιγά το κρασί ανακατεύοντας μέχρι να μαγειρευτεί το κριθαράκι.

Σερβίρετε ζεστό προσθέτοντας μερικά κομματάκια φέτας πάνω στο πιάτο.

Απο την εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη "Μπουκιά και συγχώριο"

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε