Mαρινάδα για κότσι στο φούρνο


Διαδικασία

 Βαζουμε τα κόστσια σε μια φαρδια λεκανιτσα. Χτυπαμε στο μπλεντερ-μουλτι ολα τα υλικά πλην του αλατιού. Σκεπαζουμε την λεκανιτσα με αλουμινοχαρτο και την αφηνουμε στο ψυγειο απο το προηγουμενο απογευμα να μαριναριστουν.
Στο διαστημα αυτο τα γυρναμε που και που.
Την επομενη ημερα οπως ειναι τα αραδιαζουμε στην γαστρα μας,
προσθετουμε ενα ποτηρι νερου νερο,ελαχιστο ελαιολαδο,αλατακι


  1. 250 ml χυμο απο φρεσκα πορτοκαλια
  2. Χυμο απο 1 λεμονι
  3. 300 ml κοκκινο ημιγλυκο κρασι
  4. 120 ml ελαιολαδο
  5. 5 σκ.σκορδου σπασμενες στην μεση με την παλαμη
  6. 1 κ.σουπας μελι
  7. 2 κ.σουπας μουσταρδα
  8. 3 φυλλα δαφνης
  9. 2 κλωναρια φρεσκο δεντρολιβανο
  10. 2 κλωναρια φρεσκια λουιζα
  11. 2 κλωναρια φρεσκια ριγανη
  12. 1 κ.σουπας mix πιπεριων ολοκληρα
  13. 10 καρφακια γαρυφαλλο
  14. Φρεσκοτριμμενο πιπερι
  15. Ριγανη τριμμενη
  16. Αλατι
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε