Σαρδινέλλα γεμιστή με ανθότυρο

Διαδικασία
Σε μπολ βάζουμε το ανθότυρο και διαλύουμε με ένα πηρούνι. Προσθέτουμε σταφίδες και ψιλοκομμένα σύκα, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού μαζί με λίγο μπούκοβο. Ανακατεύουμε καλά να αναμειχθούν τα υλικά. Απλώνουμε μια φέτα σαρδινέλλα, βάζουμε 2 κουταλιές γέμιση και την τυλίγουμε σε ρολάκι.
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. ανθότυρο
3 κ.σ. σταφίδες ξανθές
5 - 6 ξερά σύκα
1 γερή πρέζα μπούκοβο
Ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι